06-23212543

Vragen? Bel ons gerust!

Producten

Hier kunt u alle informatie vinden over onze services en producten.

Statafel met krukken

Ideaal voor gezellige verjaardagen, maar ook voor bruiloften, verlovingsfeestjes of andere bijeenkomsten. Met krukken zodat je ook op hoogte kan gaan zitten.

Schaal met hapjes

Een heerlijke schaal met gevarieerde hapjes. Allemaal vers voor u bereidt. Wij kunnen alles naar wens voor u klaarmaken en op locatie bezorgen.

Tuinfeesten

Wij kunnen alles voor u regelen voor een geweldig tuinfeest! Stuur ons een contactverzoek en wij proberen alles naar wens uit te voeren!

Gratis bezorging!

In heel Veenendaal bezorgen wij onze lekkernijen helemaal gratis! Buiten Veenendaal hanteren wij scherpe tarieven. Bel of mail ons en wij bezorgen alles naar wens bij u thuis!

Wij kunnen ook voor uw ontbijt zorgen!

Wij kunnen u ook een overheerlijk ontbijt op locatie aanbieden. Heeft u speciale wensen? Wij realiseren het graag!

Salades

Onze verrukkelijke salades zijn niet alleen een lust voor het ook maar ze zijn absoluut het proberen waard! Met ingrediƫnten naar uw wens bezorgen wij onze salades op uw gewenste locatie.

Vers bereide broodjes

Heerlijke verse broodjes of een heerlijke kroket. Alles is mogelijk! Wij kunnen ook heerlijk drinken voor u regelen. Alles naar uw wens.

Statafel

Ideaal voor gezellige verjaardagen, maar ook voor bruiloften, verlovingsfeestjes of andere bijeenkomsten. 

Wij bereiden alles voor u in onze eigen keuken.

Wat uw wensen ook zijn... Laat het ons weten! Wij laten uw wensen graag uitkomen!

Verse broodjes

Heerlijke verse broodjes, Prijzen en ingrediƫnten vindt u op de pagina aanbiedingen. Of klik hier. Hebben wij het broodje van uw smaak niet? Mail ons en wij Maken het speciaal voor u!

High Tea

Voor een compleet verzorgde High Tea bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen alles voor u regelen.

Vegetarisch of een allergie?

Wij passen onze producten graag voor u aan. Hierdoor kan iedereen van ons eten proeven en genieten. U kunt ons bellen of mailen voor onze mogelijkheden. Of vul een contact verzoek in op de pagina 'Contact'.